Rămâi conectat

Curier Județean

Polițiștii din Alba au sancționat mai mulți șoferi care au condus băuți sau cu permisul suspendat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din Alba au sancționat, în perioada 8-10 aprilie, mai mulți șoferi care au condus băuți, cu permisul suspendat, sau chiar autovehicule neînmatriculate.

Politia01La data de 08.04.2016, ora 12.50, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, în timp ce acţionau pe Drumul National 1, în afara localităţii Galda de Jos, au oprit pentru control un autoturism condus de S.A., de 44 de ani, din Lopadea Nouă.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul autoturismului avea permisul de conducere suspendat, motiv pentru care, pe numele său a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

La data de 08.04.2016, în jurul orelor 13.20, poliţiştii rutieri din Alba Iulia au depistat-o pe T.I., de 28 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe Calea Moţilor din Alba Iulia, având permisul de conducere suspendat.

Faţă de conducătoarea auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

La data de 09.04.2016, în jurul orelor 19.15, poliţiştii din Blaj l-au depistat pe G.A.V., de 22 de ani, din Blaj, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată şi fără a poseda permis de conducere, pe strada Păcii din Blaj.

Faţă de G.A.V., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 10.04.2016, în jurul orelor 00,30, poliţiştii din Zlatna, în timp ce acţionau pe DN 74, pe raza localităţii  Pătrîngeni, au oprit pentru control, un autotractor condus de O.M.S., de 43 de ani, din comuna Almașu Mare, judeţul Alba.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de O.M.S., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea