Rămâi conectat

Actualitate

Polițiștii din Alba au dat peste 40 de amenzi în valoare de 16.810 lei, în ultimele 24 de ore și au intervenit la 41 de evenimente

Ziarul Unirea

Publicat

în

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Alba au intervenit la 41 de evenimente, au aplicat aproape 47 de amenzi şi au constatat 23 de infracţiuni.

La data de 27 decembrie a.c., poliţiştii din Alba au intervenit la 41 de evenimente, toate fiind solicitări ale cetăţenilor făcute prin serviciul de urgenţă 112.

Au fost constatate 23 de infracţiuni şi au fost aplicate 47 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 16.810 lei, din care 14 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991 şi 33 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Acţiunile poliţiştilor, în sistem integrat, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, dedicate creşterii siguranţei cetăţenilor vor continua.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea