// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Polițiștii din Alba au dat, în ultimele 24 de ore, 167 de amenzi și au constat 28 de infracțiuni. Peste 20 de permise, reținute

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Alba au intervenit la 28 de evenimente, au aplicat 167 de amenzi şi au constatat 28 de  infracţiuni.  

La data de 10 ianuarie a.c., poliţiştii din Alba au intervenit la 28 de evenimente, din care 22 solicitări ale cetăţenilor făcute prin serviciul de urgenţă 112.

Au fost constatate 28 de infracţiuni şi au fost aplicate 167 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de  45.965  lei, din care 5 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 160 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative. Dintre sancţiunile aplicate la regimul rutier, 50 au fost aplicate pentru depăşirea regimului legal de viteză.

Au fost reţinute 24 de permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, din care unul pentru alcool şi au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Acţiunile poliţiştilor, în sistem integrat, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, dedicate creşterii siguranţei cetăţenilor vor continua.

Şoferii care pun în pericol circulaţia rutieră, angajându-se în depăşiri neregulamentare – în atenţia poliţiştilor din Alba. Într-o singură zi au fost depistaţi 21 de conducători auto care au încălcat regulile privind depăşirea. În cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat 141 de amenzi, au reţinut 24 de permise de conducere şi au constatat 3 infracțiuni rutiere. 

La data de 10 ianuarie a.c., Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere datorate nerespectării, de către conducătorii auto, a normelor rutiere privind depăşirea.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost aplicate 141 de sancţiuni contravenţionale, din care 21 pentru depăşire neregulamentară.

Au fost reţinute 24 permise de conducere, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare şi au fost constatate 3 infracțiuni la regimul rutier.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 36.245 lei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419