Rămâi conectat

Curier Județean

Polițiștii din Alba au dat 120 de amenzi și au constatat 27 de infracțiuni, în ultimele 24 de ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Alba au intervenit la 39 de evenimente, au aplicat 120 de amenzi şi au constatat 27 de infracţiuni.  

La data 16 ianuarie a.c., poliţiştii din Alba au intervenit la 39 de evenimente, din care 34 de solicitări ale cetăţenilor făcute prin serviciul de urgenţă 112.

Au fost constatate 27 de infracţiuni şi au fost aplicate 120 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de  27.930 lei, din care 12 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 108 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Au fost reţinute 6 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Un autor de infracțiune au fost depistată în flagrant delict.

Acţiunile poliţiştilor, în sistem integrat, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, dedicate creşterii siguranţei cetăţenilor, vor continua.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Metoda ”FOTOGRAFIA”, o nouă escrocherie face victime. Cum a fost păcălit un bărbat din Blaj

Unirea Ziarul

Publicat

în

Metoda ”FOTOGRAFIA”, o nouă escrocherie face victime. Cum a fost păcălit un bărbat din Blaj Mai mulți români au fost înșelați cu zeci de mii de euro prin metoda „Fotografia”, după ce au comandat din Germania. O nouă escrocherie face victime printre români. Mai multe persoane au rămas fără zeci de mii de euro în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea