Rămâi conectat

Actualitate

Poliția rutieră Alba nu iartă nici pietonii indisiplinați. Peste 70 au fost sancționați într-o singură zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o singură zi, 73 de pietoni care s-au angajat în traversări neregulamentare au fost sancţionaţi de poliţiştii de la rutieră. Totodată, 6 şoferi ce nu au acordat prioritate pietonilor au fost amendaţi şi au rămas fără permis de conducere.

politisti rutieri Alba

Potrivit IPJ Alba, „joi 28 ianuarie a.c., Serviciul Rutier Alba, a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor datorate nerespectării, de către participanții la trafic, a normelor legale privind traversarea.

 

În cadrul acestei acţiuni au fost depistaţi şi sancţionaţi contravenţional, 73 de pietoni, ce s-au angajat în traversări neregulamentare şi 6 conducători auto ce nu au acordat prioritate pietonilor.

 

Alţi 153 de conducători auto au fost sancţionaţi pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

 

Au fost reţinute 15 permise de conducere, din care 13 pentru neacordarea priorităţii pietonilor şi 9 certificate de înmatriculare, iar valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 48.720 lei.”

 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă pietonilor să evite să circule pe partea carosabilă şi să folosească pentru traversare numai trecerile pentru pietoni marcate şi semnalizate, asigurându-se temeinic înainte de a traversa.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea