Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Poliția Rutieră Alba a ”taxat” șoferii care încalcă regulile de circulație – amenzi de peste 21.000 de lei într-o singură zi

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 27 ianuarie 2014, poliţiştii rutieri din Alba, împreună cu poliţiştii de la transporturi, au organizat, în municipiile Alba Iulia, Aiud, Blaj şi în orașele Teiuş, Ocna Mureş și Cugir, o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere produse datorită nerespectării prevederilor legale privind trecerea la nivel cu calea ferată.

Au fost constatate 116 abateri de le normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, sancţionate cu amenzi în valoare de 21.720 lei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit polițiștilor, doi conducători auto au fost sancţionaţi pentru nerespectarea legislaţiei rutiere privind trecerea la nivel cu calea ferată, 4 conducători auto au fost sancţionaţi pentru că nu aveau echipate autovehiculele cu anvelope de iarnă iar restul de 110 conducători auto au fost sancţionaţi pentru alte încălcări ale prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice.

A fost reţinut un permis de conducere şi 10 certificate de înmatriculare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a produs marți, în jurul orei 20:30, pe șoseaua de centură din Alba Iulia între două autoturisme. Șase participanți la trafic au fost implicați, două persoane suferind leziuni ușoare. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea