Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Poliția Locală va aplica amenzi pentru mașinile parcate în fața casei, pe trotuar

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce a dat zeci de avertismente Poliția Locală din Alba Iulia va trece la aplicat amenzi pentru cetățenii care își parchează autoturismele pe trotuar, în fața curții.

Primarul Mircea Hava a anunțat că a dat dispoziție ca polițiștii locali să înceapă verificările în toate zonele cu probleme deoarece parcarea pe trotuar este interzisă.

În ultima perioadă mai mulți albaiulieni s-au plâns că au fost amenințați cu amenzi usturătoare în cazul în care blochează accesul pietonilor pe trotuar. Problema este că mulți dintre aceștia au două sau chiar trei mașini și nu au spațiu suficient pentru a le parca în curtea imobilului.

Reprezentanții primăriei au precizat însă că legea este la fel pentru toți și că singura soluție ar fi ca aceștia să-și lase mașinile într-o parcare special amenajată, dând ca exemplu parcările construite în jurul blocurilor unde fiecare familie, indiferent de numărul de mașini pe care le deține, a avut dreptul să-și aleagă un singur loc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ASTĂZI: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Bogdan Ilea

Publicat

în

ASTĂZI: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații Traficul rutier este restricționat miercuri, 8 mai 2024, pe autostrada A10, sensul de deplasare Sebeș-Turda, pentru efectuarea unor lucrări de reparații. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi se efectuează lucrări de reparație la covorul asfaltic, care impun […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea