// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Poliția Alba a început verificările și caută vinovații în cazul câinilor găsiți morți, în apropierea caselor din Câmpeni

Poliția Alba a deschis o anchetă după ce pe ziarulunirea.ro au fost trimise, miercuri, imagini cu mai mulți câini omorâți, abandonați pe un câmp, în apropierea caselor din orașul Câmpeni.

Persoana care a găsit câinii împușcați, iar apoi a trimis fotografii cu aceștia redacției ziarului Unirea, ediția online, susține că au fost omorâți inclusiv câinii cu stăpân. Autorii sunt încă necunoscuți.

”Imaginile sunt făcute pe o stradă cu locuințe, cu copii mulți, dar și într-o zonă de pădure (…) Eu știu ca nu așa se face, îi omori și îi lași pe câmp, mai jos de casele oamenilor. Au omorât tot ce au prins, inclusiv câinii cu stăpân”, a spus persoana care i-a fotografiat.

Reprezentanții Poliției Alba au declarat că nu s-a depus vreo sesizare cu privire la acest caz, însă după cele semnalate în presa locală s-au dispus verificări pentru a se stabili care sunt împrejurările în care au murit câinii de pe câmp.

De asemenea, un echipaj al Poliției Câmpeni, împreună cu un medic veterinar, s-a deplasat la fața locului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419