Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Poliția Alba a început verificările și caută vinovații în cazul câinilor găsiți morți, în apropierea caselor din Câmpeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliția Alba a deschis o anchetă după ce pe ziarulunirea.ro au fost trimise, miercuri, imagini cu mai mulți câini omorâți, abandonați pe un câmp, în apropierea caselor din orașul Câmpeni.

Persoana care a găsit câinii împușcați, iar apoi a trimis fotografii cu aceștia redacției ziarului Unirea, ediția online, susține că au fost omorâți inclusiv câinii cu stăpân. Autorii sunt încă necunoscuți.

”Imaginile sunt făcute pe o stradă cu locuințe, cu copii mulți, dar și într-o zonă de pădure (…) Eu știu ca nu așa se face, îi omori și îi lași pe câmp, mai jos de casele oamenilor. Au omorât tot ce au prins, inclusiv câinii cu stăpân”, a spus persoana care i-a fotografiat.

Reprezentanții Poliției Alba au declarat că nu s-a depus vreo sesizare cu privire la acest caz, însă după cele semnalate în presa locală s-au dispus verificări pentru a se stabili care sunt împrejurările în care au murit câinii de pe câmp.

De asemenea, un echipaj al Poliției Câmpeni, împreună cu un medic veterinar, s-a deplasat la fața locului.

[nggallery id=5428]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea