Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Podul peste râul Mureș, intră din nou în reparații după nici un an: Când vor avea loc lucrările la schimbarea rosturilor de dilatație

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deși în vara anului 2019 au fost făcute lucrări de consolidare la podul de pe DN1, peste râul Mureș, rosturile de dilatație din bitum au cedat, obligând șoferii să încetinească și astfel generând cozi zilnice de kilometri.

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a afirmat într-o postare pe pagina sa de pe o rețea de socializare că lucrările de reparații asupra podului vor reîncepe de miercuri și se vor desfășura doar noaptea, toată lucrarea urmând să dureze doar 10 zile.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Miercuri la ora 22,00 podul de peste raul Mures intra in lucrari de reparații, iar lucrările vor avea loc doar pe timp de noapte. In prima faza, intervenția de schimbare a rosturilor de dilatație o vor face cei de la Regionala Cluj Drumuri naționale.

Firma TKT a comandat rosturile de dilatație definitive, din beton, pentru înlocuirea celor de mântuială. Termenul de livrare este de 10 zile. Ii mulțumesc lui Lucian Bode, ministrul Transporturilor, pentru sprijin!

Iar cei care mai lucrează in Alba cu statul trebuie sa înțeleagă un lucru: ori lucrați bine, ori plecați! Alba nu este un județ de mâna a doua!”, a scris Florin Roman pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea