Podul peste râul Mureș, intră din nou în reparații după nici un an: Când vor avea loc lucrările la schimbarea rosturilor de dilatație

Paul Voicu - Primar 2020

Deși în vara anului 2019 au fost făcute lucrări de consolidare la podul de pe DN1, peste râul Mureș, rosturile de dilatație din bitum au cedat, obligând șoferii să încetinească și astfel generând cozi zilnice de kilometri.

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a afirmat într-o postare pe pagina sa de pe o rețea de socializare că lucrările de reparații asupra podului vor reîncepe de miercuri și se vor desfășura doar noaptea, toată lucrarea urmând să dureze doar 10 zile.

ELIT

„Miercuri la ora 22,00 podul de peste raul Mures intra in lucrari de reparații, iar lucrările vor avea loc doar pe timp de noapte. In prima faza, intervenția de schimbare a rosturilor de dilatație o vor face cei de la Regionala Cluj Drumuri naționale.

Firma TKT a comandat rosturile de dilatație definitive, din beton, pentru înlocuirea celor de mântuială. Termenul de livrare este de 10 zile. Ii mulțumesc lui Lucian Bode, ministrul Transporturilor, pentru sprijin!

Mihail David - 2020

Iar cei care mai lucrează in Alba cu statul trebuie sa înțeleagă un lucru: ori lucrați bine, ori plecați! Alba nu este un județ de mâna a doua!”, a scris Florin Roman pe facebook.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...