Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Poate fi condamnat monstrul din Caracal pentru crimă în lipsa unui cadavru? Explicaţiile unui criminalist cu experienţă

Unirea Ziarul

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Poate fi condamnat monstrul din Caracal pentru crimă în lipsa unui cadavru? Explicaţiile unui criminalist cu experienţă

Criminaliștii cu experiență spun, totuși, că procurorii au probele necesare ca să obțină condamnarea lui Gheorghe Dincă. Andrei Banu, fost polițist ciminalist, crede că resturile găsite acasă la suspect și rezultatele expertizelor care se fac, îi pot convinge pe judecători, așa cum s-a întâmplat și în alte cazuri în care nu au fost găsite cadavre.

„Nu are relevanţă la atâtea probe dacă se găsesc sau nu cadavre, resturi de cadavre. Sunt şase – şapte cazuri de condamnări la închisoare fără găsirea cadavrului, cu probe, absolut tot. Aici e o ardere incompletă, nu e completă ca la crematoriu. E un gest al lui de distrugere a urmelor, Mai ales faptul că a fost localizat pe telefon. Din cele 7 – 8 apeluri date pe telefon, ştia că va fi localizat, a încercat să scape de cadavru prin această arsură, distrugere osoasă şi urmele care au rămas acolo sunt vizibile. Restul, ce a făcut e uşor de gândit. Au fost luate, duse, transportate, fie îngropate în curte în toată nenorocirea ce e acolo de mediu, fie duse în altă parte. Rolul poligrafului e extraordinar, detectorul de minciuni e incredibil de eficient, avem specialişti foarte buni în ţară, am lucrat foarte mult cu ei”, a spus Andrei Banu pentru Digi24.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noi reguli pentru obținerea pașaportului: Ce prevede noua lege adoptată de Camera Deputaților

Bogdan Ilea

Publicat

în

Noi reguli pentru obținerea pașaportului: Ce prevede noua lege adoptată de Camera Deputaților Marți, 14 mai 2024, Plenul Camerei Deputaților a adoptat un proiect de lege care revizuiește condițiile pentru eliberarea pașaportului simplu temporar. Conform noilor reguli, acest tip de pașaport va putea fi emis doar în situații speciale. În cursul zilei de marți, 14 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea