Rămâi conectat

Politică Administrație

PNL Alba are noi reprezentanți în structurile de conducere ale partidului la nivel național

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

congres pnlPNL Alba a avut 33 de delegați cu drept de vot la Congresul Partidului Național Liberal desfășurat în perioada 27 – 28 iunie, la București , în cadrul căruia s-a ales și o nouă conducere a partidului la nivel național. Delegația a fost condusă de președintele PNL Alba, senatorul Teodor Atanasiu.

În cele două zile de Congres s-au luat decizii importante privind evoluția viitoare a Partidului Național Liberal, discutându-se inclusiv propuneri de modificări ale Statutului partidului. Unele dintre modificările adoptate au fost propuse de către PNL Alba, ca urmare a deciziilor exprimate în Delegația Permanentă a PNL Alba din 07 iunie 2014. Astfel, între noile modificări aduse Statutului PNL se prevede înființarea Organizației de Pensionari Liberali (așa cum există structuri interne ale PNL, precum Organizația de Tineret și Organizația de Femei) și faptul că orice membru PNL care și-a dat demisia din partid (exceptând situații prevăzute de Statut), la revenirea în partid nu poate avea, timp de un an, funcții de conducere.

De asemenea, în ceea ce privește noua conducere a PNL la nivel național, senatorul Teodor Atanasiu, a fost ales vicepreședinte PNL la nivel național, având al doile anumăr de voturi dintre vicepreședinții aleși (1300 de voturi). Domnii Cosmin Sularea și Adrian Negruțiu (din partea PNL Alba Iulia) au fost și ei aleși în Comisia Națională de Onoare și Arbitraj a PNL.

Totodată, unul dintre foștii lideri ai Tineretului Național Liberal, Dan Motreanu, fost președinte al TNL Alba, a fost și el ales în funcția de vicepreședinte al PNL la nivel național, beneficiind și de sprijinul delegaților TNL prezenți la Congres.

Prof. Adrian SIMION, purtător de cuvânt – PNL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea