Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

PLR Alba s-a întărit cu un liberal ieșit la pensie. Onoriu Forda, noul lider al organizației de seniori

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Onoriu Forda01Conducerea Partidului Liberal Reformator Alba are ca și președinte de seniori, un liberal ieșit la pensie. Este vorba de Onoriu Forda, care a trecut din rândurile PNL în PLR, din susținere pentru Tăriceanu, dar și din admirație pentru conducerea PLR, de la nivel local.

Cel puțin din punct de vedere teoretic Onoriu Forda joacă un rol extrem de important în angrenajul echipei deoarece trebuie să convingă pensionarii să meargă pe ”mâna” lui Tăriceanu și chiar după cum domnia sa a spus, ”cei mai în vârstă sunt oameni care se prezintă la vot”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Am intrat în politică și fac eforturi de a fi cât se poate de activ. Mă onorează liderii Partidului Liberal Reformator de la nivelul județului Alba. Sunt oameni care nu au nici o pată, care fac politică din demnitate și convingere. Îmi place să mă ocup de cei care au ieșit la pensie pentru că gândesc descătușat. Cei mai în vârstă sunt oameni care se prezintă la vot mai mult decât tinerii. Bătrânul care merge la vot, merge cu capul liber și cu înțelepciune. Dă un vot pentru binele țării”, a spus Onoriu Forda.

Președintele PLR Alba Ioan Lazăr l-a descris ca o persoană activă, care a pus umărul și în biroul județean al PNL.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea