Rămâi conectat

Curier Județean

Ploaie torențială în Apuseni – Subsolurile unor case au fost inundate, în Bistra

Ziarul Unirea

Publicat

în

Stația Câmpeni a intervenit cu un echipaj și o autospecială, luni seara, în jurul orei 19.45, pentru evacuarea apei (urmare a unei ploi) din 2 subsoluri ale unor locuințe din localitatea Bistra.

Reamintim că județul Alba se află sub Cod Galben până marți, 4 septembrie, la ora 23.00. Meteorologii anunță perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, averse cu 20-25 l/mp, izolat 40-50 l/mp, descarcari electrice, vijelii, grindină.

De asemenea, a fost emisă o avertizare hidrologică cu Cod Galben, valabilă până în aceastî noapte, la ora 23. Sunt prognozate scurgeri pe versanti, torenti, viituri rapide cu posibile depasiri ale cotelor de atenție în bazinul râului Arieș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea