Rămâi conectat

Politică Administrație

Plata impozitelor va fi amânată până la sfârșitul lunii iunie. Anunțul făcut de ministrul interimar al Finanțelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Plata impozitelor va fi amânată până la sfârșitul lunii iunie. Anunțul făcut de ministrul interimar al Finanțelor

Ministrul interimar al Finanțelor Publice, Florin Cîțu, a anunțat printr-un mesaj pe Facebook că plata impozitelor pe clădiri, terenuri și autovehicule va fi amânată până la 30 iunie, în contextul actual, a riscului de răspândire a epidemiei cu coronavirus.

„Mesaj important pentru toti contribuabilii!

Pentru a veni in sprijinul contribuabililor, în contextul riscului de răspândire a epidemiei cu COVID-19, se prorogă primul termen de plată a impozitului pe clădiri, a impozitului pe teren, respectiv a impozitului pe mijloacele de transport, aferente acestui an de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020,

De asemenea, pentru anul 2020, contribuabilii care achită integral, până la 30 iunie 2020, impozitul pe clădiri, impozitul pe teren, respectiv impozitul pe mijloacele de transport beneficiază de bonificația stabilită de Consiliul Local.

Aceste modificări urmează să fie reglementate prin ordonanță de urgenta în prima ședință de guvern”, este anunțul făcut astăzi de Florin Cîțu.

Întrebat de un cetățean dacă are în vedere și amânarea plății ratelor la bănci, Florin Cîțu a răspuns: „Lucrăm la un set de măsuri pentru sectoarele afectate din economie”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea