Plata impozitelor va fi amânată până la sfârșitul lunii iunie. Anunțul făcut de ministrul interimar al Finanțelor

Plata impozitelor va fi amânată până la sfârșitul lunii iunie. Anunțul făcut de ministrul interimar al Finanțelor

Ministrul interimar al Finanțelor Publice, Florin Cîțu, a anunțat printr-un mesaj pe Facebook că plata impozitelor pe clădiri, terenuri și autovehicule va fi amânată până la 30 iunie, în contextul actual, a riscului de răspândire a epidemiei cu coronavirus.

„Mesaj important pentru toti contribuabilii!

ELIT

Pentru a veni in sprijinul contribuabililor, în contextul riscului de răspândire a epidemiei cu COVID-19, se prorogă primul termen de plată a impozitului pe clădiri, a impozitului pe teren, respectiv a impozitului pe mijloacele de transport, aferente acestui an de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020,

De asemenea, pentru anul 2020, contribuabilii care achită integral, până la 30 iunie 2020, impozitul pe clădiri, impozitul pe teren, respectiv impozitul pe mijloacele de transport beneficiază de bonificația stabilită de Consiliul Local.

Aceste modificări urmează să fie reglementate prin ordonanță de urgenta în prima ședință de guvern”, este anunțul făcut astăzi de Florin Cîțu.

Întrebat de un cetățean dacă are în vedere și amânarea plății ratelor la bănci, Florin Cîțu a răspuns: „Lucrăm la un set de măsuri pentru sectoarele afectate din economie”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...