Rămâi conectat

Curier Județean

Plata biletelor cu cardul, sistem inteligent de afișaj în stații și automatele inteligente de eliberare a biletelor în Alba Iulia. Proiectul de peste 5 milioane de lei, pe masa consilierilor locali

Ziarul Unirea

Publicat

în

Plata biletelor cu cardul, sistem inteligent de afișaj în stații și automatele inteligente de eliberare a biletelor în Alba Iulia. Proiectul de peste 5 milioane de lei, pe masa consilierilor locali.

Consilierii locali din Alba Iulia au de aprobat în ședința din data de 13 octombrie proiectul prin care locuitorii din Alba Iulia vor beneficia de sistemul de plata cu cardul a biletelor pentru transportul în comun, dar și de sisteme inteligente de afișaj în stațiile de autobuz și de automate inteligente de eliberare a tichetelor de călătorie.

Proiectul „Dezvoltarea sistemului inteligent de management urban la nivelul Municipiului Alba lulia prin instalarea unui sistem inteligent de afișaj în stațiile de îmbarcare călători” care presupune achiziția a 35 panouri de afișaj inteligent, cu o valoare totală de 1.075.000 euro fără TVA.

Elit - Gustul Desăvârșit

Valoarea totală a proiectului „Dezvoltarea sistemului inteligent de management urban la nivelul Municipiului Alba lulia prin instalarea unui sistem inteligent de afișaj în stațiile de îmbarcare călători”, este în cuantum de 5.291.902,5 lei (reprezentând cheltuieli eligibile asigurate din Planul Național de Redresare și Reziliență), la care se adaugă TVA în valoare de 1.005.461,48 lei, reprezentând cheltuieli asigurate din bugetul de stat. Echivalentul a 1.075.000 euro fără TVA la care se adaugă TVA de 204.250 euro -cheltuieli asigurate din bugetul de stat.

Panou interactiv pentru informare călători este echipamentul central din stații și va oferi informații privind:

Prezentarea timpilor de așteptare până la sosirea mijloacelor de transport în stație (după integrarea cu dispeceratul de transport public ce va furniza aceste valori) sau a orei de sosire în stație a mijloacelor de transport public (în mod static, pe baza graficelor de circulație)
– Prezentarea liniilor, a orarului de funcționare pentru fiecare linie de transport din acea stație
– Asistent inteligent de călătorie, care permite informații privind rute optime origine/destinație Harta interactivă cu stațiile de transport public, terminalele multimodale și cu stațiile de bike-sharing
Hartă cu informații de trafic
– Mesaje de la operatorul de transport public
– Mesaje de interes public
– etc.

Proiectul „Dezvoltarea sistemului inteligent de management urban la nivelul Municipiului Alba lulia printr-un sistem de e-ticketing care permite plata titlurilor de călătorie inclusiv cu cârdul bancar” care presupune achiziția a 110 validatoare duale care permit inclusiv achiziția titlurilor de călătorie cu cârdul bancar, cu o valoare totală de 1.075.000 euro fără TVA.

Valoarea totală a proiectului Dezvoltarea sistemului inteligent de management urban la nivelul Municipiului Alba lulia printr-un sistem de e-ticketing care permite plata titlurilor de călătorie inclusiv cu cârdul bancar”, este în cuantum de 5.291.902,5 lei (reprezentând cheltuieli eligibile asigurate din Planul Național de Redresare și Reziliență), la care se adaugă TVA în valoare de 1.005.461,48 lei, reprezentând cheltuieli asigurate din bugetul de stat. Echivalentul a 1.075.000 euro fără TVA la care se adaugă TVA de 204.250 euro -cheltuieli asigurate din bugetul de stat.

Dezvoltarea sistemului de e-ticketing existent la nivelul mijloacelor de transport public, prin asigurarea celor 110 validatoare inteligente de plată la nivelul tuturor autobuzelor care deservesc transportul public de persoane în Alba lulia, reprezintă o investiție complementară și integrată a sistemelor existente / în implementare iar prin acest proiect se previzionează creșterea calității serviciului public de transport persoane la nivel local.

Proiectul „Dezvoltarea sistemului inteligent de management urban la nivelul Municipiului Alba lulia prin achiziționarea și amplasarea automatelor inteligente de eliberare a titlurilor de călătorie în stațiile de îmbarcare călători”care presupune achiziția a 35 automate de plată inteligente în stațiile de îmbarcare călători, cu o valoare totală de 1.075.000 euro fără TVA.

Valoarea totală a proiectului „Dezvoltarea sistemului inteligent de management urban la nivelul Municipiului Alba lulia prin achiziționarea și amplasarea automatelor inteligente de eliberare a titlurilor de călătorie în stațiile de îmbarcare călători”, este în cuantum de 5.291.902,5 lei (reprezentând cheltuieli eligibile asigurate din Planul Național de Redresare și Reziliență), la care se adaugă TVA în valoare de 1.005.461,48 lei, reprezentând cheltuieli asigurate din bugetul de stat. Echivalentul a 1.075.000 euro fără TVA la care se adaugă TVA de 204.250 euro -cheltuieli asigurate din bugetul de stat.

Dezvoltarea sistemului de e-ticketing existent la nivelul mijloacelor de transport public, prin asigurarea celor 35 automate inteligente de achiziționare bilete în stațiile de îmbarcare călători, reprezintă o investiție complementară și integrată a sistemelor existente / în implementare iar prin acest proiect se previzionează creșterea calității serviciului public de transport persoane la nivel local.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Curier Județean

FOTO| Rețeaua de canalizare și stația de epurare de la Arieseni, aproape finalizate: Urmează o investiție de 9 milioane de lei în modernizarea unui drum comunal

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Rețeaua de canalizare și stația de epurare de la Arieseni, aproape finalizate: Urmează o investiție de 9 milioane de lei în modernizarea unui drum comunal

Rețeaua de canalizare și stația de epurare de la Arieseni sunt aproape finalizate. Urmează o nouă investiție de 9 milioane de lei la DC Valea Șteiului-Pătrăhăițești care, pe o lungime de 4,5 Km, va fi complet modernizat.

„Legătura strânsă și eficientă dintre Consiliul Județean și primăriile din Alba înseamnă investiții utile, în beneficiul cetățenilor

Mă bucur să anunț că rețeaua de canalizare și stația de epurare, atât de așteptate la Arieseni, sunt aproape finalizate. O lucrare începută de Gheorghe Pantea, primarul comunei, exact la preluarea mandatului.

Elit - Gustul Desăvârșit

Urmează o nouă investiție pe programul Anghel Saligny, in valoare de 9 milioane lei. DC Valea Șteiului-Pătrăhăițești care, pe o lungime de 4,5 Km, va fi complet modernizat.

Vreau să felicit autoritățile locale din Arieșeni pentru felul în care colaborează cu noi, cei din cadrul CJ, și dau asigurări locuitorilor din Alba că fiecare comunitate din județ ne este la fel de dragă și importantă. Fiindcă, cetățenii sunt angajatorii noștri, ai celor din instituții. Niciodată, invers!”, a transmis Marius Hațegan, vicepreședintele CJ Alba pe Facebook.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Curier Județean

FOTO|Proiecte pentru valorificarea Cetății Dacice din Cugir și casei Dr. Av. Ioan Mihu din Vinerea: Parteneriat între primărie și CJ Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO|Proiecte pentru valorificarea Cetății Dacice din Cugir și casei Dr. Av. Ioan Mihu din Vinerea: Parteneriat între primărie și CJ Alba

Primăria Orașului Cugir și Consiliul Județean Alba intenționează să-și unească eforturile pentru dezvoltarea unor proiecte care să pună în valoare potențialul cultural-istoric al celor două obiective. Reprezentanții instituțiilor s-au întâlnit astăzi, la Cugir, pentru a analiza mijloacele și resursele necesare, precum și termenii unui protocol de colaborare în acest sens.

La întâlnire au fost prezenți Președintele C.J. Alba, Ion Dumitrel, Administratorul Public al CJ Alba, Dan Popescu și Directorul Muzeului Unirii, Gabriel Tiberiu Rustoiu. Întânirea a fost găzduită de către Primarul Cugirului Adrian Teban, viceprimarul Călin Furdui și reprezentanții Centrului Cultural Cugir care au avansat o serie de propuneri cu privire la viitorul celor două obiective istorice. Acestea sunt văzute ca posibile destinații de turism cultural, cu impact pozitiv asupra comunității zonale.

Principala propunere a autorităților locale în ceea ce privește Cetatea este aceea de a creea un produs cultural-turistic și de a reconstitui unele obiective de pe acropola cetății dacice.

Elit - Gustul Desăvârșit

În ceea ce privește fosta gospodărie natală a Dr. Av. Ioan Mihu, dorința mai veche a comunității locale este de a creea o casă memorială și un centru de activități culturale.

Întâlnirea de la Cugir s-a finalizat cu o vizită în teren și cu angajamentul unor ședințe viitoare de aprobare a viitoarelor proiecte.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Curier Județean

Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil ocrotitorii spirituali ai Jandarmeriei Române

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, sărbătoriți pe 8 noiembrie, sunt ocrotitorii spirituali ai Jandarmeriei Române.

”Momentele aniversare sunt întotdeauna ocazii în care ne bucurăm de reușite, de împlinirile pe care locul de muncă, camarazii și misiunile pe care le desfășurăm, ni le oferă. Noi, Jandarmeria Alba, o instituție cu responsabilitate în asigurarea ordinii publice și a siguranței naționale, ne străduim să contribuim la promovarea iubirii față de patrie și popor și la păstrarea valorilor spirituale și materiale, aflându-ne tot timpul în slujba patriei și în folosul cetățenilor, apărând legea și demnitatea persoanei umane.

Elit - Gustul Desăvârșit

Citește și: Mesaje: La mulţi ani Mihai, Mihaela, Gabriel şi Gabriela!

Încredințați de folosul și ajutorul pe care Sfinții Arhangheli îl reprezintă pentru Jandarmeria Română și pentru fiecare jandarm în parte, ca ocrotitori spirituali, dorim tuturor jandarmilor mult spor în activitatea împlinită spre binele societății și îi felicităm în mod deosebit pe cei care-și serbează ziua onomastică, dorindu-le ani mulți, cu pace și bucurie, cu sănătate și fericire!

Rămânem în continuare la datorie, pregătiţi să acordăm sprijin şi vom continua activitatea noastră în spiritul dăruirii şi apărării cetăţeanului, prin devotement şi profesionalim.”


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea