Planuri pentru viitoarea centură ocolitoare pe latura de nord a municipiului Alba Iulia. Voicu Paul: singura ieșire onorabilă pentru traficul greu actual

În contextul necesității unei centuri ocolitoare pe latura de nord a municipiului Alba Iulia  pentru desfășurarea  traficului rutier, viceprimarul cu atributii de primar, Voicu Paul, a anunțat printr-o postare pe rețeaua de socializare Facebook, deșfăsurarea unei ședințe legate de această temă, cât și viitoare planuri pentru construirea ei.

” Responsabilitățile le împărțim la 3, Primăriile Alba Iulia, Ighiu și Consiliul Județean Alba. Beneficiile-la sute de mii de șoferi care vor avea o rută ocolitoare rapidă pentru ieșirea la autostradă. E singura ieșire onorabilă pentru traficul greu actual. O ” alianță a accelerației”, diametral opusă celor ce se construiesc la ceas de seară, cu scopul de a dărâma. Vocația noastră e una singură: A FI= A CONSTRUI.

ELIT

Alături de Ion Dumitrel – Președintele Consiliului Județean Alba și Traian Rusu, primarul comunei Ighiu, într-o discuție referitoare la construirea centurii ocolitoare pe latura de nord a municipiului. În 15 septembrie, în ședința de Consiliu Local, vom aproba PUZ-ul și exproprierile necesare. Tot în septembrie, și la Ighiu se va parcurge această etapa. Urmează, ca împreuna cu consiliul județean, să întocmim studiul de fezabilitate.”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419