Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Pitbull-ul care a mușcat o femeie și a omorât un bichon a fost eutanasiat. Anchetă în desfășurare

CRIȘAN Alin

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Câinele din rasa pitbull care a muşcat, vineri seară, o femeie din Alba Iulia şi a omorât căţelul bichon al acesteia a fost eutanasiat la cererea proprietarului animalului.

Dosarul penal deschis de poliţie îşi urmează cursul, cerectările fiind realizate sub supravegherea unui procuror.
”În dosarul penal cu numărul 2894/P/2019 se efectuează cercetări de către organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sub conducerea şi supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu privire la infracţiunea de neluare de către proprietarul câinelui sau deţinătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane prev. de art. 12 alin. 1 OUG nr. 55/2002”, a precizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.
La acest moment procesual cercetările vizează stabilirea circumstanţelor în care s-a produs fapta, urmărirea penală se realizează cu privire la faptă, iar nu cu privire la vreo anumită persoană fizică sau juridică. Femeia a suferit leziuni la un picior şi la umăr, iar căţelul ei a murit.
Câinele agresiv a fugit şi a fost prins abia sâmbătă. În această perioadă, acesta a mai atacat un animal. Câinele era din rasa pitbull şi era deţinut cu documente legale şi înregistrat la poliţie.
sursa: adevarul.ro

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Noua metodă de calcul a pensiilor: Explicații oficiale privind veniturile seniorilor

Bogdan Ilea

Publicat

în

PENSII 2024: Noua metodă de calcul a pensiilor: Explicații oficiale privind veniturile seniorilor Noua lege a pensiilor stabilește cadrul legal pentru pensionarii actuali și viitori. După publicarea legii, au fost emise normativele care stabilesc noua formulă de calcul a pensiilor. În acest context, CNPP și Ministerul Muncii explică modul în care vor fi calculate veniturile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea