Pita de Sântimbru, mai ieftină dacă e achiziționată direct din brutărie. Călin Matieș se alătură campaniei de susținere a producătorilor români

Pita de Sântimbru, mai ieftină dacă e achiziționată direct din brutărie. Călin Matieș se alătură campaniei de susținere a producătorilor români

Călin Matieș, unul dintre cei mai puternici susţinători ai produselor tradiţionale, se alătură campaniei de susținere a producătorilor români în perioada dificilă prin care trece România. Astfel, celebra pită de Sântimbru poate fi achiziționată la un preț cu 10% mai mic, direct din brutăria de la Sântimbru. Pandemia de coronavirus a generat o criză sanitară fără precedent, însă impactul social şi economic generat de aceasta este uriaş şi greu de gestionat.

Panica s-a instalat şi la noi, încă de la primele semnale că temutul virus ar putea să ajungă şi în România. Rafturile marilor magazine s-au golit văzând cu ochii şi au lăsat loc disperării consumatorului la gândul că va rămâne fără alimente în plină pandemie.

INFORMARE COVID-19

Cei cărora le place pita de Sântimbru, dar în același timp vor și să susțină producătorii locali și comunitatea din care fac parte, pot cumpăra pita direct din brutăria de la Sântimbru, cu 10% mai ieftină.

”Când dumneavoastră cumpărați o pită de Sântimbru, salariatul meu poate să meargă la măcelarul din colț care, la rândul său, va avea bani să plătească fermierului pentru un animal, iar cel din urmă va plăti apoi un țăran, un cultivator”, spune Călin Matieș.

Pita de Sântimbru, aşa cum a denumit-o Călin Matieş, este un produs autentic tradiţional. A primit de două ori distincţia de „Produsul tradiţional al anului”, în 2015 şi în 2017, iar în 2018 a fost atestată ca prima pâine ecologică din România.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...