Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

„Pistolarul” Bogdan Vasile Potopea a fost trimis în judecată. VEZI CE PEDEAPSĂ RISCĂ PENTRU CĂ A TRAS CU UN PISTOL DE JUCĂRIE

Dan HENEGAR

Publicat

în

Bogdan Vasile Potopea, tânărul de 23 de ani din Alba Iulia care în luna octombrie a provocat un scandal în zona Tribunalului Alba după ce a tras într-un participant la traficul auto cu trei bile din plastic dintr-un pistol de jucărie Airsoft, a fost trimis în judecată sub acuzaţia de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Fapta este pedepsită de Codul Penal cu închisoare de la 1 la 5 ani. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia în data de 14 noiembrie 2011 iar primul termen în proces are loc azi, 12 decembrie.

Potopea a fost arestat în 13 octombrie 2011 de Judecătoria Alba Iulia şi eliberat patru zile mai târziu la Tribunalul Alba. Magistraţii de aici i-au admis recursul şi au dispus cercetarea sa în stare de libertate, stabilind interdicţia de a părăsi ţara.

Bogdan Vasile Potopea s-a şicanat în trafic, în dimineaţa zilei 13 octombrie, cu ocupanţii unei alte maşini iar când au ajuns pe strada Regina Maria, în faţa Centrului de Cultură Augustin Bena, în apropiere de Tribunalul Alba, a coborât din maşină şi a scos un pistol airsoft (folosit la jocul cu acelaşi nume) cu care a tras de trei ori.

În cauză cercetările au fost extinse şi faţă de Sorin Călin Burnete, de 23 de ani, din municipiul Sibiu, cel atacat de Potopea,  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. Burnete a lovit cu piciorul caroseria maşinii lui Potopea. (I.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

14 iunie – Sfântul Proroc Elisei, ocrotitorul recoltelor. Credincioșii oferă astăzi pomană pentru cei adormiți

Ziarul Unirea

Publicat

în

14 iunie – Sfântul Proroc Elisei, ocrotitorul recoltelor. Credincioșii oferă astăzi pomană pentru cei adormiți Viața Sfântului Proroc Elisei este una incredibilă, care ne arată cum modestia și apropierea de Dumnezeu îți pot schimba radical destinul. Apare întrebarea: cum a putut un simplu agricultor să ajungă unul dintre cei mai mari proroci ai creștinismului? Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea