Rămâi conectat

Curier Județean

Pista de biciclete care traversează Dealul Mamut din Alba Iulia va fi inaugurată astăzi

Dragoş Suciu

Publicat

în

pista-de-biciclisti34Deși lucrările au fost terminate la sfârșitul lunii iulie, iar iubitorii sportului pe două roți se bucură de pista de biciclete care traversează Dealul Mamut, de mai bine de un an, astăzi, de la ora 13.00, în prezența oficialităților locale va avea loc inaugurarea.

Pista face legătura dintre două localități ale municipiului Alba Iulia, Micești și Pâclișa, are două componente, o alee pietonală lată de doi metri și o pista de 3 metri, cu două benzi, delimitate prin linii de marcaj.

Obiectivul are 5,441 kilometri și este dotată cu puncte de popas, locuri de odihnă, rastele de biciclete și spații amenajate cu ansambluri de joacă pentru copii. În zonele periculoase traseul este dotat cu parapeți, și cu semne de circulație, la fel ca orice drum public.

Amenajarea pistei de bicicliști și a spațiilor de recreere de pe Dealul Mamut s-au realizat în cadrul aceluiași proiect prin care s-a amenajat Parcul Dendrologic ”Dr. Ioan Vlad”, parc care a fost deschis la 1 mai 2014. Valoarea totală a proiectului este de 11.398.022 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Joi și sâmbătă: Acțiuni de ecologizare la Cugir, în cadrul campaniei “Și mie îmi pasă de orașul meu” – Curățenia de Primăvară 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Joi și sâmbătă: Acțiuni de ecologizare la Cugir, în cadrul campaniei “Și mie îmi pasă de orașul meu” – Curățenia de Primăvară 2024 Primăria Cugir organizează joi și sâmbătă două acțiuni de ecologizare în oraș, în cadrul campaniei “Și mie îmi pasă de orașul meu” – Curățenia de Primăvară 2024. Citește și: Primăria Cugir va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea