Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Pilotul albaiulian Tudor Pop țintește podiumul în Campionatul Național de SuperRally 2023: „Nu poți să te numești pilot dacă nu mergi să te bați pentru victorie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pilotul albaiulian Tudor Pop țintește podiumul în Campionatul Național de SuperRally 2023: „Nu poți să te numești pilot dacă nu mergi să te bați pentru victorie”

Pilotul albaiulian, Tudor Pop a vorbit despre participarea sa la Campionatul Național Super Rally 2023 și despre țelul său pentru sfârșitul sezonului.

Invitat la Radio Unirea FM, acesta a spus că-și dorește o clasare pe podium la finalul campionatului, țință deloc nerealistă ținând cont de clasările sale în primele trei etape de Super Rally din acest an.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„În momentul în care încep să fac ceva vreau s-o fac  la cel mai înalt nivel. În lumea curselor, ca și pilot, am un spirit foarte competitiv și chiar dacă știu că am anumite deficiențe încerc să le acopăr pentru a mă bate pentru locurile fruntașe. Din punctul meu de vedere nu poți să te numești pilot dacă nu mergi să te bați pentru victorie sau pentru titlu.

La începutul anului nu mă puteam gândi la rezultatele pe care le-am avut, dar asta îmi dă încredere să merg mai departe, să mă pregătesc mai bine și clar, targetul anul acesta va fi podiumul, iar la anul încercăm să atacăm primul loc”, a spus Tudor Pop la Radio Unirea FM.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Mesaje de Paște 2024. Cele mai frumoase texte cu URARI creștine pe care le poți trimite prin SMS cu ocazia sărbătorilor pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cele mai frumoase și simple mesaje de Paște creștine. URARI și FELICITARI de Pastele 2024. Scurte mesaje pentru prieteni, profesori, colegi, pe care le puteți transmite prin SMS de Sfintele Paști Romanii trimit, rudelor și prietenilor, cu ocazia sărbătorilor de Paște milioane de mesaje simple prin SMS. Iată mai jos ce mesaje de Paşte poţi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea