Rămâi conectat

Curier Județean

Pieton călcat de o maşină care a evitat un accident cu un alt autoturism

Bogdan Presecan

Publicat

în

Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată în data de 14.08.2014 de către un bărbat din comuna Jidvei, cu privire la faptul că a fost victima unui accident rutier produs pe strada Morii din comuna Jidvei, în apropierea cantonului CFR.

Din primele cercetări efectuate de echipa de cercetare deplasată la faţa locului, a rezultat că S.M., de 49 de ani, din comuna Adămuş, judeţul Mureş, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Târnăveni – Blaj, în apropierea trecerii la nivel cu calea ferată, a efectuat o manevră bruscă spre dreapta, pentru a evita coliziunea cu un autoturism care circula din sens opus, împrejurare în care a trecut cu roata autoturismului, peste laba piciorului lui M.G., de 36 de ani, care circula ca şi pieton, pe marginea carosabilului.

În urma accidentului, pietonul a suferit o fractură de metatars şi a rămas internat în spitalul din Blaj, pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu era sub influenţa alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 martie COD GALBEN de vânt puternic în zona joasă a județului Alba: Localitățile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

28 martie COD GALBEN de vânt puternic în zona joasă a județului Alba: Localitățile vizate ANM a emis joi dimineața o avertizare Cod Galben de vânt puternic, valabil în zona joasă a județului Alba, în intervalul 9:35 până la ora 13:00. Citește și: Cum va fi VREMEA până în 7 aprilie 2024, în Transilvania și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea