Piesa săptămânii în USR Alba: ”La adio, tu” !! Filiala USR din Unirea, decimată de PLUS

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Piesa săptămânii în USR Alba: ”La adio, tu” !! Filiala USR din Unirea, decimată de PLUS

Scandalurile din USR Alba nu mai sunt o noutate. Deși liderii partidului le ascund de opinia publică, scandalurile ies la iveală din tot mai multe surse. Cel mai recent scandal s-a întâmplat la filiala USR din Unirea. Se pare că mărul discordiei îl reprezintă candidatul la primăria comunei din partea Alianței USR PLUS, care a fost adjudecat de reprezentantul partidului PLUS.

Astfel, președintele filialei USR Unirea, Florin Alexa, a demisionat și , se pare că, gestul acestuia ar putea fi urmat de majoritatea membrilor .

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Neînțelegerile cu PLUS reprezintă unul dintre motivele pentru care mulți dintre membrii USR părăsesc partidul și chiar scena politică. Un scandal similar a mai avut loc la Câmpeni, acolo unde fostul președinte al filialei USR și-a catalogat aliații din PLUS „jigodii”.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Săptămânile trecute au părăsit partidul alți membri marcanți ai partidului denunțând abuzuri și „jocuri politice” făcute de către „oamenii lui Barna”.

Se pare că piesa săptămânii în USR Alba este ”La adio, tu” : Se află litere și farduri / Și niște munți sunt între noi, /Dosare-nchise, triste garduri /Și nici n-o să mai vii-napoi.

 

Must de Jidvei