Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Piața volantă Transilvania-Cetate își va schimba locația. Unde va fi aceasta și care este programul de funcționare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând cu data de 9 aprilie, Piata Volantă din Alba Iulia își va schimba locația, din fața policlinicii, în parcarea fostei piețe Pascu.

Programul de funcționare al pieței este în fiecare Vineri din săptămână, între orele 7- 13.

Piața Volantă este o inițiativă a Consiliului Județean Alba care, împreună cu Primăria municipiului Alba Iulia, sprijină adevărații producători în vederea desfacerii directe, fără intermediari, a legumelor, a fructelor, a mierii, a florilor și a produselor lactate provenite din propriile exploatații agricole.

Acest model de comerț s-a dovedit a fi unul bun atât pentru producători cât și pentru consumatori deoarece, de la an la an, a crescut atât numărul fermierilor participanți la piață cât și numărul cumpărătorilor care consumă aceste produse.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului Primăria municipiului Aiud organizează în data de 15 mai 2024 evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024. Citește și: Ziua Familiei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea