Petreceri de Moș Crăciun pentru zeci de copii asistați social din Alba Iulia, Blaj și Teiuș

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

O mână de oameni cu inimă mare au vrut să dăruiască bucurii și au oferit o petrecere cu Moș Crăciun cu multă voie bună și bineînțeles daruri potrivite vârstei pentru 56 de copii asistați social din Alba Iulia, Blaj-Mănărade și Teiuș.

Locul, denumit sugestiv, ”Punctul pe I – inovație și imaginație din Alba Iulia”, unde s-au desfășurat petrecerile a fost o invitație la joacă și distracție. Astfel, în zilele de 15 și 20 decembrie 2017, un număr de 26 de copii asistați social prin Centrul de Consiliere și Sprijin „Sfânta Maria” din Alba Iulia, 17 copii rezidenți ai Casei de tip familial “Rebeca” din Teiuș și 13 copii de la DGASPC Blaj, Casa de tip Familial Mănărade, au trăit clipe minunate.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Timp de două ore, prin eforturile reprezentanților de la Asociația ”Excelența Apulum” Alba Iulia, de la Asociația ”EU-RO DINAMIC” și de la Grupul de inițiativă ”Timp pentru bine”, copiii au uitat de problemele lor zilnice, au dansat și au cântat karaoke, au mâncat pizza și prăjituri, s-au jucat cu baloane și au fost pictați pe față.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

O petrecere cu dans, voie bună, limbo și statui muzicale. La final nu putea lipsi Moș Crăciun, coborât parcă direct din poveștile de Crăciun, cu cutii mari pentru fiecare copilaș.

Citește și: urări de Crăciun

Totul a fost posibil printr-o campanie de două săptămâni de strângere de fonduri, sponsorizări și donații în bunuri. Mobilizare generală a unor suflete mari și generoase care și-au răpit din timpul lor liber, de cumpărături și de pregătiri, au colectat fonduri și bunuri pentru a dărui amintiri de neuitat unor copii pentru care viața este mai puțin frumoasă.

Citește și: mesaje de Anul Nou

De asemenea, de bucuria cadourilor sub forma alimentelor, haine și jucării au beneficiat câteva familii nevoiașe de pe marginea Ampoiului (str. Pescarilor din Bărăbanț). O mică parte s-a îndreptat și către persoane fără aparținători sau cu probleme, internate în Spitalul Județean Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419