Rămâi conectat

Actualitate

Peste 500 de locuri de muncă în străinătate, prin Eures. Se caută asistenţi medicali, bucătari, ospătari, recepţioneri, dar şi medici şi ingineri. Vezi OFERTA

Publicat

în

asistent-medicalCei care doresc să lucreze dincolo de graniţele ţării pot opta pentru una dintre ofertele Eures, ce însumează 549 de locuri de muncă în  Germania, Irlanda, Lituania, Norvegia, Marea Britanie, Polonia, Spania şi Ungaria. Cele mai multe locuri disponibile sunt pe posturile de asistenţi medicali şi de şoferi de autocamioane, dar se caută şi medici psihiatri, bucătari, ospătari, recepţioneri sau ingineri.

Vă prezentăm oferta locurilor de muncă:

Germania

Electrica Furnizare Discount

Asistent/Însoţitor persoane în vârstă – 1 loc; data limită a ofertei –  31. 12. 2014

Îngrijitor bătrâni  – 1 loc;  data limită a ofertei –  31. 12. 2014

Mecanic instalator  în  instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat: 1loc; data limită a ofertei – 31.12.2014

Electrician – 1loc; data limită a ofertei –   31.12.2014

Specialist electronica/ Inginerie industrială – 1 loc; data limită a ofertei  –  31.12.2014

Asistent medical – 1 loc;  data limită a ofertei –  31.12.2014

Instalator întreţinere (mecanic industrial) – 1 loc. Data limită a ofertei: 31.12.2014

Inginer software pentru automobile – 4 locuri; data limită a ofertei –  8.07.2014

Bucătar – 15 locuri; data limită a ofertei –  19.08.2014

Ospătar – 15 locuri; data limită a ofertei – 19.08.2014

Recepţioner- 15 locuri; data limită a ofertei – 19.08.2014

Ajutor in industria gastronomiei de sistem (McDonald’s, Burger King) – 15 locuri;  data limită a ofertei – 19.08.2014

Bucătar (m/f) – 3 locuri; data limită a ofertei –  19.08.2014

Manager Restaurant/ Personal Serviciu Banchet  – 6 locuri;  data limită a ofertei: 19.08.2014

Irlanda

Asistenţi medicali – 14 locuri; data limită a ofertei –   01.09.2014

Doctor oftalmolog – 1 loc; data limită a ofertei –  01.09.2014

Psihiatru – 10 locuri; data limită a ofertei –  01.09.2014

Lituania

Fierari betonisti – 20 de locuri; data limită a ofertei – 15.06.2014

 Marea Britanie

Asistent medical – 150 de locuri; data limită a ofertei  –  30.06.2014

Asistent medical cardiologie, chirurgie, terapie intensiva: 10 locuri; data limită a ofertei – 30.06.2014

Asistent social – 18 locuri; data limită a ofertei –  30.06.2014

Operator la masini-unelte cu comanda numerica – 4 locuri; data limită a ofertei –  30.06.2014

Inginer de sistem – 1loc; data limită a ofertei –  30.06.2014

Operator utilaje hidraulice de ridicare- 50 de locuri; data limită a ofertei –  30.06.2014

Motostivuitoristi – 30 de locuri; data limită a ofertei – 30.06.2014

 

Norvegia

Senior inspector – 4 locuri; data limită a ofertei –  28.06.2014

Bucatar sef – 1loc; data limită a ofertei – 23.06.2014

Senior inginer electric – 1 loc; data limită a ofertei –  30.06.2014

Senior inginer mecanic – 1loc; data limită a ofertei –   30.06.2014

Bucatar preparate indiene – 2 locuri; data limită a ofertei –  30.06.2014

Inginer hidraulic – 1loc; data limită a ofertei –   30.06.2014

Planificator proiect – 1loc; data limită a ofertei –   30.06.2014

Polonia

Consultant pentru serviciu helpdesk vorbitor de limba engleza si germana – 15 locuri; data limită a ofertei – 30.06.2014

Spania

Inginer proiectare utilaje producere cablu (sarma) – 10 locuri; data limită a ofertei –  24.06.2014

Ungaria

 Şofer autocamion – 75 de locuri; data limită a ofertei –  1.07.2014

Operator la prelucrarea carnii – 40 de locuri; data limită a ofertei –  1.07.2014

Tapiţer – 10 locuri; data limită a ofertei – 1.07.2014

 

Publicitate

Actualitate

VIDEO| ORDIN la videoconferința cu prefecții din România: „Să fie poate primul an în care iarna nu ne ia prin surprindere”

Publicat

în

VIDEO| ORDIN la videoconferința cu prefecții din România: „Să fie poate primul an în care iarna nu ne ia prin surprindere”

Premierul interimar, Florin Cîţu, a declarat, joi, la videoconferinţa cu prefecţii, că vrea ca anul acesta „să fie poate primul an în care iarna nu ne ia prin surprindere”. „Să vă apucaţi serios de treabă şi să ignoraţi situaţia politică. Oricine va fi la guvernare, vă asigur că veţi avea resursele necesare penru a gestiona cât mai bine această iarnă”, a transmis el.

Cîţu a afirmat, joi, într-o videoconferinţă cu prefecţii pe tema pregătirilor pentru sezonul de iarnă, că este primul an în care acest lucru se face „aşa devreme”.

„Aş vrea astăzi să avem un bilanţ, să vedem cum suntem pregătiţi pentru acest sezon. În primul rând aş vrea să aveţi discuţii cu primarii, în judeţele dvs., cu responsabilii companiilor care livrează agent termic. Este clar că în această iarnă vreau să mă asigur că nu va fi o problemă. Am tot auzit discuţii, am vorbit cu primari, am vorbit cu responsabili ai acestor companii şi până acum am rezolvat toate problemele pe care le-au ridicat. Vreau să mă asigur că nu există sincope în această iarnă în ceea ce priveşte livrarea agentului termic”, a punctat premierul interimar.

Electrica Furnizare Discount

El s-a referit şi la pregătirea transporturilor pentru sezonul rece.

„Aş vrea ca anul acesta să fie poate primul an în care iarna nu ne ia prin surprindere. Ştim că vine iarna, suntem în luna octombrie, şi în fiecare an vine iarna, deci e bine să fim pregătiţi. Trebuie să verificaţi că aveţi şi contractele făcute şi tot ce trebuie ca anul acesta să nu sufere nimeni”, a subliniat Cîţu.

Totodată, el a cerut să fie „ignorată” situaţia politică.

„Şi în acelaşi timp, aş vrea să vă apucaţi serios de treabă şi să ignoraţi situaţia politică, oricine va fi la guvernare, vă asigur că veţi avea resursele necesare penru a gestiona cât mai bine această iarnă”, a transmis Cîţu.

Citește mai mult

Actualitate

Filosoful Mihai Șora: „Preeminența puterii militare asupra celei civile nu a rămas niciodată fără consecințe dezastruoase pentru omul de rând”

Publicat

în

Filosoful Mihai Șora: „Preeminența puterii militare asupra celei civile nu a rămas niciodată fără consecințe dezastruoase pentru omul de rând”

Filosoful Mihai Șora își exprimă îngrijorarea cu privire la desemnarea lui Nicolae Ciucă, general în retragere și ministru interimar al Apărării, de către Klaus Iohannis pentru funcția de premier. Acesta își argumentează opinia folosind  istoria de un secol pe care „o duce în spate”, fiind născut la 7 noiembrie 1916.

„Pentru că nu-i cunosc – punct cu punct, a mic, b mic – faptele de arme și pentru că nu obișnuiesc să vorbesc decât despre ceea ce cunosc, nu mă voi exprima în legătură cu aptitudinile generalului Nicolae Ciucă. Este posibil (și chiar plauzibil) să fie un om de ispravă, demn de stelele pe care le poartă.

Electrica Furnizare Discount

Ceea ce cunosc, însă, este istoria de un secol pe care o duc în spate. Iar ea spune că preeminența puterii militare asupra celei civile nu a rămas niciodată fără consecințe dezastruoase pentru omul de rând.

P.S. Și nu-i aduceți, vă rog, în discuție pe de Gaulle și Eisenhower: împrejurările istorice nu sunt deloc aceleași; nici nu suportă comparație.” , a scris filosoful Mihai Șora, pe pagina din mediul de socializare.

Citește mai mult

Actualitate

Încă TREI pacienți în stare critică din România sunt transferați în Polonia. Secțiile ATI sunt PLINE

Publicat

în

Încă TREI pacienți în stare critică din România sunt transferați în Polonia. Secțiile ATI sunt PLINE

Trei pacienți cu Covid aflați în stare critică, internați în unități de primire a urgențelor din București, sunt transferați joi în Polonia. Potrivit unui comunicat al Ministerului Sănătății, cei trei pacienți vor fi transferați la Łódź, în Polonia.

Este vorba despre pacienți care au fost internați în unități de primiri urgențe din București, aflați în stare stabilă, transportabili, intubați și care necesită asistență medicală de specialitate într-o secție de anestezie-terapie intensivă, scrie Mediafax.

„Mulțumim colegilor noștri din Polonia pentru sprijin și promptitudine. În aceste zile foarte grele, continuăm eforturile pentru a găsi soluții în vederea aprovizionării spitalelor cu medicamentele necesare și pentru acordarea asistenței medicale pacienților care au nevoie, inclusiv prin transfer în afara granițelor”, a declarat Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătății.

Electrica Furnizare Discount

Reprezentanții Ministerului Sănătății amintesc că președintele Klaus Iohannis a participat luni la o întâlnire în format videoconferință cu președintele Consiliului European, Charles Michel, cu președintele Republicii Lituania și premierii din Polonia, Slovacia și Slovenia, în cadrul căreia liderii europeni și-au exprimat disponibilitatea de sprijin pentru țara noastră.

În urma acestei întâlniri online, marți, ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila, a avut o discuție similară cu omologul polon, Adam Niedzielski, care a asigurat ministrul român că analizează posibilitatea acordării de ajutor medical României.

Sursa: stiripesurse.ro

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare