Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Peste 500 de jandarmi și polițiști s-au aflat în stradă de Ziua Națională a României: Câte amenzi au fost date de 1 Decembrie

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 500 de jandarmi și polițiști s-au aflat în stradă de Ziua Națională a României: Câte amenzi au fost date de 1 Decembrie

Manifestările prilejuite de Ziua Națională a României s-au desfășurat într-un climat de normalitate civică, nefiind înregistrate evenimente deosebite.

Reamintim faptul că peste 500 de jandarmi, polițiști și pompieri s-au aflat în stradă și au acționat în solidar astfel încât miile de persoane care s-au aflat în Orașul Marii Uniri să se simtă în siguranță. Unul dintre obiectivele prioritare ale forțelor de ordine a fost prevenirea apariției unor pericole la adresa sănătății persoanelor, ca urmare a folosirii materialelor pirotehnice interzise.

În acest sens, mai multe persoane cu un comportament suspect au fost interceptate de jandarmi, fiind ulterior sanctionate de polițiști, ocazie cu care au fost confiscate 21 de obiecte pirotehnice periculoase.
De asemenea, după lăsarea întunericului, 3 tineri din Sibiu și unul din București au fost sancționați de jandarmi cu amendă în valoare totală de 1000 lei deoarece au aprins mai multe fumigene în zona Obeliscului din Cetatea Alba Carolina.

În atenția polițiștilor s-au aflat și șoferii indisciplinați, 5 dintre aceștia fiind sancționați pentru încălcarea normelor de circulație rutieră. De asemenea, 4 scandalagii s-au ales cu amenzi.

Pompierii au asigurat măsuri specifice la un accident rutier în urma căruia a fost avariată o conductă de gaz, iar pe timpul desfășurării manifestărilor culturale 4 persoane au fost asistate medical de echipajele SMURD și 2 de echipajele SAJ.

Din cele 6 persoane asistate, 2 persoane au necesitat transportul la spital.
În numele tuturor forțelor de ordine, Jandarmeria Alba mulțumește tuturor cetățenilor care au înțeles importanța evenimentului și au dat dovadă de un comportat exemplar pe timpul manifestărilor din municipiul Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea