Rămâi conectat

Actualitate

Peste 270.000 de persoane au tranzitat punctele de frontieră în ultimele 24 de ore. 24 de cetățeni străini nu au putut intra în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 270.000 de persoane au tranzitat punctele de frontieră în ultimele 24 de ore. 24 de cetățeni străini nu au putut intra în România

În ultimele 24 de ore, au tranzitat punctele de frontieră peste 270.000 de persoane, cu peste 64.000 de mijloace de transport, arată Poliția de Frontieră.

Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră informează că, duminică, prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări au efectuat formalităţile de control (atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire) aproximativ 279.300 de persoane, cetăţeni români şi străini, cu peste 64.900 mijloace de transport.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, pe sensul de intrare în România au fost 146.253 de persoane, dintre care 11.409 de cetăţeni ucraineni (în scădere cu 2,47% faţă de ziua precedentă). Astfel, începând cu data de 10 februarie (perioadă pre-conflict) şi până duminică, la ora 24,00, la nivel naţional, au intrat în România 1.522.767 de cetăţeni ucraineni.

În ceea ce priveşte activităţile specifice, în zonele de competenţă – punctele de trecere şi ‘frontiera verde’ – poliţiştii de frontieră au constatat, în ultimele 24 de ore, 70 de fapte ilegale (27 infracţiuni şi 43 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini.

Au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 462.900 de lei.

Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la peste 46.000 lei.

În ultimele 24 de ore, nu s-a permis intrarea în ţară a 24 de cetăţeni străini care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi nu s-a permis ieşirea a 32 de cetăţeni români din diferite motive legale. AGERPRES/(AS – editor: Andreea Rotaru)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea