// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Peste 20% dintre proaspeții absolvenți ai Colegiului Militar din Alba Iulia, admiși pe primele trei locuri la academiile de profil

Peste 22% dintre absolvenții Promoției 2018 a Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia au fost admiși pe primele locuri la academiile militare, în urma susținerii examenelor de admitere.

”23 dintre cei 103 absolvenți ai Promoției ,,Centenarul Marii Uniri” ai Colegiului Național Militar ,,Mihai Viteazul” au fost admiși pe primele trei locuri la academiile categoriilor de forțe ale armatei, în urma susținerii examenelor de admitere. 7 dintre cei 23 au fost admişi pe primul loc la specializările pentru care au optat.

Felicitări tuturor și mult succes mai departe!”, se arată într-o postare a Colegiului Militar din Alba Iulia, pe pagina de Facebook.

În ultimii ani, absolvenţii Colegiului Naţional Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia au înregistrat o rată de promovare de sută la sută la examenul de Bacalaureat, iar elevii care au studiat aici au avut participări numeroase la olimpiadele naţionale, o parte întorcându-se cu medalii.

Colegiul Militar ”Mihai Viteazul” a fost înfiinţat în anul 1919 şi a funcţionat, iniţial, la Târgu-Mureş, ulterior la Timişoara, iar din 1975 are sediul la Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419