Rămâi conectat

Curier Județean

Peste 20 de sancțiuni contravenționale aplicate de jandarmi, în Alba, pentru nepurtarea măștii, în ultimele 24 de ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Jandarmeria Alba continuă acțiunile  executate pentru prevenirea și limitarea infectării cu noul Coronavirus. În acest context, miercuri, 14 octombrie, peste 50 de jandarmi, alături de alte structuri și autorități, au actionat pe raza județului Alba.

Pe timpul misiunilor desfășurate în vederea verificării  respectării măsurilor impuse prin   Legea nr 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, au fost verificate de către jandarmi mai multe zone aglomerate, printre care parcuri, terase, mijloace de transport în comun și autogări. Au fost aplicate 26 de sanctiuni contravenționale pentru nepurtarea măștii de protecție, majoritarea fiind avertismente scrise.

Acțiunile vor continua și în perioada următoare, iar scopul acestora este unul preventiv și de informare a cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de protecție sanitară. Pentru a evita creșterea numărului de infectări și a îmbolnăririlor, facem apel la cetațeni sa respecte cu strictețe prevederile legale incidente și să semnaleze cazurile de încălcare a normelor de protecie sanitară fie direct echipajelor de jandarmerie, fie prin apel la TelVerde 0800 800 165.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr de 18 ani din Zlatna BEAT și fără permis de conducere s-a răsturnat cu mașina „împrumutată” de la serviciu. Este cercetat de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Tânăr de 18 ani din Zlatna BEAT și fără permis de conducere s-a răsturnat cu mașina „împrumutată” de la serviciu. Este cercetat de polițiști Un tânăr de 18 ani din Zlatna s-a răsturnat pe malul râului Ampoi cu o autoutilitară de la serviciu. După cercetările efectuate de polițiști s-a aflat că acesta nu avea permis […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea