Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Peste 20 de milioane de lei pentru modernizarea stației de epurare și extinderea rețelei de apă uzată în Vințu de Jos: Finanțare prin Programul ”Anghel Saligny”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 20 de milioane de lei pentru modernizarea stației de epurare și extinderea rețelei de apă uzată în Vințu de Jos: Finanțare prin Programul ”Anghel Saligny”

Prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, se vor realiza peste 9.000 km de rețele de alimentare cu apă, 17.000 km de rețele de canalizare, 2.000 km de drumuri județene și 15.000 km de drumuri locale, precum și 104 sisteme de distribuție a gazelor naturale, preluate din Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Contractele, în valoare totală de 530.350.791,44 de lei, au fost semnate, la sediul MDLPA, împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, și vizează atât modernizarea infrastructurii rutiere, cât și înființarea sau extinderea unor sisteme de alimentare cu apă potabilă, de canalizare și a unor stații de epurare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Printre acestea se numără și proiectul „Modernizare stație de epurare și extindere rețea de apă uzată în localitățile Mereteu, Valea Goblii,Câmpu Goblii, Vurpăr, Valea Vințului, Pârâu lui Mihai din comuna Vințu de Jos”, în valoare de 20.940.711,73 lei.

Investiția este necesară deoarece rețeaua de apă uzată este o necesitate importantă pentru locuitorii satelor Mereteu, Valea Goblii, Cîmpu Goblii, Vurpăr, Valea Vințului și Pârău lui Mihai și de faptul că stația de epurare a apei uzate existente nu are în prezent capacitatea de epurare necesară pentru a deservi noi beneficiari.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită Sâmbătă seară, Lumina Sfântă a ajuns de la Ierusalim la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, după ce a fost preluată de pe aeroportul din Sibiu de către o delegație a Arhiepiscopiei Ortodoxe din Alba Iulia. În noaptea de 4 spre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea