// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Peste 190 de vitezomani din județul Alba, sancționați de polițiști. Cinci au depășit cu mult limita și ar rămas fără permis

Peste 190 de şoferi au fost sancţionaţi contravenţional, într-o singură zi, pentru depăşirea limitei legale de viteză. Cinci dintre aceştia au depăşit regimul legal de viteză cu peste 50 de kilometri/oră, motiv pentru care, complementar sancţiunii, poliţiştii au dispus suspendarea permiselor de conducere. 

La data de 15 iunie a.c., Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor datorate vitezei excesive şi depistarea conducătorilor auto ce nu respectă regimul legal de viteză. La acţiune au participat poliţiştii rutieri din întreg judeţul ce au fost sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică.

Cu această ocazie au fost depistaţi 196 de conductori auto ce au depăşit limita legală de viteză. Alţi 66 de conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional pentru alte abateri.

Au fost reţinute 10 permise de conducere, din care 5 pentru viteză, a fost reţinut un certificat de înmatriculare şi a fost constatată o infracţiune la regimul rutier.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 65.250 lei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419