Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Peste 16 metri cubi de lemn, fără documente legale de proveniență, confiscați de polițiști de la o firmă din Câmpeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Peste 16 metri cubi de lemn, fără documente legale de proveniență, au fost confiscați de către polițiști de la o firmă din Câmpeni.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii Postului de Poliție Bistra, împreună cu silvicultori din cadrul Ocolului Silvic Valea Arieșului, la o societate comercială din Câmpeni, specializată în prelucrarea materialului lemnos, a rezultat că aceasta deținea cantitatea de 16,5 metri cubi de material lemnos, fără documente legale de proveniență.

Față de reprezentanții societății a fost luată măsura sancționării contravenționale, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Săptămâna prevenirii criminalității în Alba: Elevii au învățat despre activitățile de prevenire a victimizării în mediul on-line

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Săptămâna prevenirii criminalității în Alba: Elevii au învățat despre activitățile de prevenire a victimizării în mediul on-line Activități de prevenire a victimizării în mediul on-line, au fost desfășurate de către ISU Alba în săptămâna prevenirii criminalității. Elevii au învățat despre pericolele navigării pe internet și capcanele în care pot să cadă în cazul în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea