Peste 1000 de măști și 200 de combinezoane de protecție distribuite spitalelor din Alba

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Peste 1000 de măști și 200 de combinezoane de protecție distribuite spitalelor din Alba

Ca urmare a măsurilor stabilite în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, pentru prevenirea și protecția împotriva noului coronavirus SARS – CoV – 2, am dispus Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Unirea” al județului Alba să ia toate măsurile necesare pentru asigurarea personalului aflat în linia întâi cu echipamente cu nivel crescut de protecție pentru personalul aflat in linia intâi.

Astfel, la nivelul județului Alba, au fost primite un număr de 1150 măști de protecție tip FFPT2 și FFPT3 și 200 de combinezoane de protecție prin grija Departamentului pentru Situații de Urgență. Acestea vor fi distribuite în decursul zilei de astăzi către subunitățile de intervenție ale ISU Albă, SAJ Albă, DSP, Spitalul Județean de Urgență Albă, Spitalul Municipal Aiud, Spitalul Municipal Blaj și Spitalul Orășenesc Cîmpeni.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

De asemenea, vă adresăm tuturor aceeași rugăminte, ca și până în prezent, de a respecta în totalitate măsurile ce se impun, pentru a putea trece cu bine peste această perioadă.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419