// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Peste 100 de participanți la traficul rutier, sancționați de polițiști în ultimele 24 de ore. Patru permise reținute și două certificate de înmatriculare retrase

Acţiunile pentru prevenirea accidentelor rutiere au continuat. În ultimele 24 de ore, polițiștii din Alba au sancţionat 133 de participanţi la traficul rutier. Faţă de 4 conducători auto a fost luată măsura complementară a suspendării permisului de conducere. Pentru prevenirea accidentelor rutiere, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă prudenţă în trafic.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri din judeţul Alba, sprijiniţi de poliţiştii din structurile de ordine publică, au continuat acţiunile dedicate creşterii  siguranţei circulaţiei pe drumurile publice din judeţ.

Ieri, 5 decembrie, 133 de participanţi la traficul rutier au fost sancţionaţi contravenţional, majoritatea (44) pentru depăşirea regimului legal de viteză.

Au fost reţinute 4 permise, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, au fost retrase două certificate de înmatriculare şi a fost constatată o infracțiune de conducere sub influenţa alcoolului.

Acţiunile pentru creşterea siguranţei rutiere, continuă.

Pentru a nu fi implicați în accidente rutiere, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă participanţilor la traficul rutier:

 

  • Adoptaţi o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor, şi efectuaţi fiecare manevră doar după o temeinică asigurare;

 

  • Nu vă urcaţi la volan, dacă aţi consumat băuturi alcoolice!

 

  • Circulaţi cu viteză adaptată permanent condiţiilor concrete de drum şi trafic, în special când se circulă în coloană.

 

  • Respectaţi-vă partenerii de drum, păstraţi-vă calmul şi nu uitaţi politeţea rutieră!

 

  • Pietonilor li se recomandă să evite, pe cât posibil, folosirea părţii carosabile, mai ales după lăsarea întunericului şi în condiţii de vizibilitate redusă, să se asigure temeinic înaintea traversării drumurilor şi să procedeze la efectuarea acesteia numai după ce sunt siguri că se poate face în condiţii de siguranţă.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419