Rămâi conectat

Actualitate

Peste 1.400 de mașini Toyota din România, rechemate în service din cauza canistrei de carbon activ din rezervor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

toyotaToyota România a început o acțiune de rechemare în service a 1.405 mașini – modelele Toyota Auris, Toyota Corolla, Toyota Prius, Toyota Prius+, Toyota Prius PHV și Lexus CT200h – deoarece a identificat un potențial pericol la canistra de carbon activ, amplasată în rezervorul de benzină.

“Vehiculele vizate sunt echipate cu un sistem de ventilare controlată a vaporilor de combustibil (canistra de carbon activ) asamblat în rezervor. Există posibilitatea ca o fisură să se dezvolte pe o muchie a unui canal al carcasei pompei de combustibil. În aceste condiții, dacă  fisura se mărește de-a lungul timpului, combustibilul se poate scurge din rezervor în condițiile în care acesta este umplut la maxim. Combustibilul sau vaporii de combustibil, în prezența unei surse de aprindere, cresc riscul apariției unui incendiu”, a anuntat Toyota.

Lista cu mașini afectate este disponibilă la dealerii Toyota, însă, oricum, producătorul a început să recheme clienții în service prin scrisori trimise acasă proprietarilor mașinilor.

La fel ca și în cazul altor operațiuni de rechemare în service, remedierea defectului este gratuită, fiind suportată de fabricant.

sursa: hotnews


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pentru ce vehicule NU mai e nevoie de ITP. Ce mașini trebuie să facă ITP-ul la 6 luni – lege adoptată în Parlament

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pentru ce vehicule NU mai e nevoie de ITP. Ce mașini trebuie să facă ITP-ul la 6 luni – lege adoptată în Parlament Camera Deputaţilor a adoptat, decizional, proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei Guvernului 3/2024 pentru modificarea unor acte normative din domeniul transportului rutier. Astfel, sunt exceptate de la obligaţia de a efectua inspecţia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea