Rămâi conectat

Politică Administrație

Persoanele juridice vor putea plăti taxe și impozite prin ghiseul.ro – PROIECT

Dragoş Suciu

Publicat

în

Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, în parteneriat cu Ministerul Fondurilor Europene, derulează un proiect pentru ca și persoanele juridice să poată plăti impozitele și taxele prin ghiseul.ro.

salariuMinistrul Comunicațiilor, Delia Popescu, a declarat, vineri, la Alba Iulia, la o întâlnire cu reprezentanți ai primăriei, că ministerul pe care îl conduce este în discuții cu Ministerul Fondurilor Europene și speră să finalizeze un proiect privind plata online pentru persoanele juridice.

”Este un proiect al nostru pe care sperăm să-l finalizăm împreună cu colegii de la Ministerul Finanțelor pentru că legislația pe zona de ghiseu.ro este făcută în parteneriat, între Ministerul Finanțelor Publice și Ministerul Comunicațiilor”, a spus Delia Popescu, fiind întrebată de reprezentantul Primăriei Alba Iulia dacă societățile comerciale vor putea plăti taxele și impozitele online.

Ministrul Comunicațiilor a adăugat că speră ca acest proiect să se concretizeze cât mai repede.

”Sperăm să vă dăm această veste cât mai repede: da, și persoanele juridice vor putea să plătească prin intermediul ghiseului.ro”, a spus ministrul.

Ministrul Comunicațiilor a participat, vineri, la conferința de lansare a proiectului pilot ”Alba Iulia Smart City 2018”, iar apoi s-a plimbat cu autobuzul prin oraș, până la primărie, unde i s-a prezentat o statistică a plăților efectuate prin ghiseul.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea