Rămâi conectat

Curier Județean

Persoane din Alba Iulia audiate la Cluj, pentru punerea în vânzare de substanțe psihoactive

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

16 persoane, cu vârste cuprinse între 19 şi 61 de ani, din Cluj-Napoca şi Alba Iulia au fost duse la audieri, marți, cu mandat, de poliţiştii specializați în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Cluj, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.

În privinţa celor audiați există suspiciunea că, în perioada 2015-2017, ar fi procurat şi pus în vânzare substanţe psihoactive. Polițiștii au ridicat circa 3 kilograme de substanţe psihoactive, aproximativ 30.000 de lei, cântare şi instrumente de consum, în urma mai multor percheziţii domiciliare.

Potrivit IGPR, la data de 11 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale – I.G.P.R. au efectuat 19 percheziţii domiciliare în judeţul Cluj, la locuinţele unor persoane bănuite de operaţiuni cu substanţe psihoactive.

În urma acestora, au fost descoperite şi ridicate circa 3 kilograme de substanţe psihoactive, 50 de plicuri cu substanţe psihoactive, 3 cântare şi instrumente de consum. De asemenea, au fost ridicaţi 20.210 lei, 2.305 euro şi 20 de lire sterline.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare de operațiuni cu substanțe psihoactive, urmând a fi dispuse măsuri legale faţă de cei cercetaţi.

Acţiunile au fost sprijinite de poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic – I.P.J. Cluj şi jandarmi din cadrul G.M.J. Cluj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea