Pericole pe șoselele din Alba: Șoferi beți și fără permis, la volan, depistați de polițiști în trafic

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Mai mulți șoferi din județul Alba au fost depistați de polițiști în trafic, în weekend, conducând sub influența băuturilor alcoolice sau fără să dețină permis de conducere.

La data de 10 iulie 2020, în jurul orei 20.50, polițiștii rutieri din Aiud, în timp ce acționau pe strada Brazilor din municipiu, l-au depistat pe un bărbat de 55 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

ELIT

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,56 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 11.07.2020, în jurul orele 21.35, polițiști rutieri din Sebeș, în timp ce acționau pe strada 1 Mai din Petrești, l-au depistat pe un bărbat de 48 de ani, din comuna Sălciua, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 12 iulie 2020, în jurul orei 17,30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au depistat-o pe o femeie de 42 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Șard, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătoarea auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419