Pericole pe șoselele din Alba: Șoferi beți și fără permis depistați de polițiști în trafic

La data de 08 mai 2020, în jurul orei 17.40, polițiștii rutieri din Sebeș l-au depistat pe un tânăr de 21 de ani, din comuna Zagra, județul Bistrița Năsăud, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Mihail Kogălniceanu din Sebeș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

ELIT

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 08 mai 2020, în jurul orei 23.20, polițiștii din Sebeș l-au depistat pe un tânăr de 16 ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Luncii din municipiu, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Mihail David - 2020

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 08 mai 2020, în jurul orei 12.00, polițiștii Secției 4 de Poliție Rurală Ocna Mureș l-au depistat pe un bărbat de 57 de ani, din comuna Unirea, în timp ce conducea un autoturism, pe un drum comunal, în afara localității Gura Arieșului, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

La data de 8 mai 2020, în jurul orei 16,40, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos l-au depistat pe un tânăr de 25 de ani, din comuna Ighiu, județul Alba , în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Bucerdea Vinoasă, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...