Pericole pe șosele! Infracțiuni rutiere constatate în acest weekend, de polițiștii din Alba

Paul Voicu - Primar 2020

Sâmbătă și duminică, polițiștii Inspectoratul de Poliție Județean Alba au fost la datorie, pentru sancționarea persoanelor care nu respectă legea, pe drumurile naționale, județene și din municipii. În toate cazurile, polițiștii continuă cercetările, urmând ca la finalizarea acestora să propună măsuri legale.

*Duminică, 14 aprilie 2019, în jurul orei 14.00, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, în timp ce acţionau pe raza localităţii Straja din comuna Berghin, l-au depistat pe un bărbat de 30 de ani, comuna Ciugud, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

ELIT

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Mihail David - 2020

*Sâmbătă, 13 aprilie 2019, în jurul orei 17,30, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei l-au depistat pe un bărbat de 40 de ani, din comuna Sâncel, în timp ce conducea un tractor, pe strada Mihai Eminescu din comună, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

În urma testării conducătorului tractorului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde   i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

*Sâmbătă, 13 aprilie 2019, în jurul orei 19.00, poliţiştii Postului de Poliţie Cenade, în timp ce acţionau pe raza localităţii Lunca, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 34 de ani, din comuna Valea Lungă.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere fără permis.

*Sâmbătă, 13 aprilie 2019, în jurul orei 16.00, polițiștii rutieri din Sebeş, în timp ce acţionau pe strada Transilvaniei din municipiu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din Sebeş.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...