Rămâi conectat

Curier Județean

Pericole pe șosele! Infracțiuni rutiere constatate în acest weekend, de polițiștii din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă și duminică, polițiștii Inspectoratul de Poliție Județean Alba au fost la datorie, pentru sancționarea persoanelor care nu respectă legea, pe drumurile naționale, județene și din municipii. În toate cazurile, polițiștii continuă cercetările, urmând ca la finalizarea acestora să propună măsuri legale.

*Duminică, 14 aprilie 2019, în jurul orei 14.00, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, în timp ce acţionau pe raza localităţii Straja din comuna Berghin, l-au depistat pe un bărbat de 30 de ani, comuna Ciugud, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

*Sâmbătă, 13 aprilie 2019, în jurul orei 17,30, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei l-au depistat pe un bărbat de 40 de ani, din comuna Sâncel, în timp ce conducea un tractor, pe strada Mihai Eminescu din comună, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului tractorului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde   i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

*Sâmbătă, 13 aprilie 2019, în jurul orei 19.00, poliţiştii Postului de Poliţie Cenade, în timp ce acţionau pe raza localităţii Lunca, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 34 de ani, din comuna Valea Lungă.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere fără permis.

*Sâmbătă, 13 aprilie 2019, în jurul orei 16.00, polițiștii rutieri din Sebeş, în timp ce acţionau pe strada Transilvaniei din municipiu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din Sebeş.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști În timp ce se afla în interiorul unei bănci, un bărbat din Gârbova de 48 de ani, a găsit un card de pe care a scos 1.500 de lei. Este cercetat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea