Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

PERFORMANȚĂ: ZERO cazuri de gripă sezonieră, raportate până la această oră în județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În județul Alba, unde criza sanitară provocată de pandemia de coronavirus încă face ravagii în sistemul sanitar, unele vești bune, menite să liniștească populația, mai ,,răsar”.

Potrivit informațiilor transmise de către Direcția de Sănătate Publică Alba, nici un caz de gripă sezonieră nu a fost raportat până la această oră în județul nostru.

Reamintim că, DSP Alba va repartiza, începând de joi, 3 decembrie, cele 29696 de doze de vaccin antigripal primite de la Ministerul Sănătății și aflate în magazia instituției.

Medicii de familie vor fi anunțați să se prezinte să le ridice. La nivel județean au fost solicitate în total 59.221 de doze. O primă tranșă, de 6480 de doze a sosit la mijlocul lunii septembrie, urmată de o a doua – 9840 de doze, la finalul lunii octombrie 2020.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile Vineri după-masa, pregătirile pentru petrecerea comunității de srilankezi din Alba, dar și din alte orașe din România, sunt în toi, pe malul râului Ampoi, zona unde vor sărbători pentru al treilea an consecutiv anul nou. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea