Rămâi conectat

Actualitate

Performanță pentru România! Absorbție de 90% a Fondurilor Europene în perioada 2014-2020

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanță pentru România! Absorbție de 90% a Fondurilor Europene în perioada 2014-2020

România are un grad de absorbție a fondurilor europene de 90% pentru exercițiul financiar 2014-2020, afându-se pe locul 4 în UE.

Această premieră istorică a fost salutată astăzi la București de Comisarul european pentru coeziune și reforme, Elisa Ferreira.

Doamna Comisar ne-a încurajat să continuăm dezvoltarea capacităților administrative și să gândim pe mai departe programe de specializare economică și tehnologii din ce în ce mai sofisticate, pentru a trece de la etapa de dezvoltare a infrastructurii la cea de economie producătoare de bunuri cu mare valoare adăugată, a scris Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

După scandalul creat de schimbul de înjurături dintre președintele Camerei Deputaților și liderul AUR, premierul Marcel Ciolacu a venit, marți la Parlament, să facă campanie împotriva violenței asupra femeilor.

Îmbrăcat cu un tricou pe care scrie „Stop violenței împotriva femeilor”, Ciolacu a spus că a fost o greșeală din partea celor doi parlamentari și în opinia sa crede că „împreună vor găsi calea cea mai bună”.

Sursa: dcnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Codul Rutier 2024: Care sunt documentele care nu trebuie să le lipsească șoferilor în cazul unui control al Poliției Rutiere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Codul Rutier 2024: Care sunt documentele care nu trebuie să le lipsească șoferilor în cazul unui control al Poliției Rutiere Conducătorii auto sunt nevoiți să aibă asupra lor mai multe documente pentru a le prezenta în cazul unui control, dacă sunt opriți de poliția rutieră, însă deși unele pot fi și în format electric, altele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea