Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Performanță extraordinară pentru Vlad Paștiu, elev al Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia: S-a calificat etapa națională a Olimpiadei de Istorie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanță extraordinară pentru Vlad Paștiu, elev al Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia: S-a calificat etapa națională a Olimpiadei de Istorie

Vlad Paștiu, elev în clasa a VIII-a C, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de istorie, unde a obținut locul al II-lea, reușind să se califice la faza națională.

Această performanță extraordinară se datorează, în primul rând, pasiunii pentru istorie și pentru documentare, precum și domnului profesor Ioan Roman-Negoi, care l-a îndrumat pe tot parcursul pregătirii sale.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Citește și: Ana Medruț, de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia, calificare la etapa națională a olimpiadei de limba franceză. O altă elevă a obținut premiul II

Vlad este un elev eminent, deoarece se pregătește serios și intens, atât pentru examenul de Evaluare Națională, cât și pentru a obține o performanță notabilă la etapa națională a Olimpiadei de istorie. „Consider pasiunea mea pentru istorie un hobby pe care îl practic în timpul liber.

Această pasiune a fost inițiată încă de la primele lecții de istorie din gimnaziu datorită îndrumării și inspirației primite de la profesorul meu de istorie, domnul Roman-Negoi Ioan. Vizionarea documentarelor si lecturarea cărților despre evoluția istorică a omenirii au reprezentat dintotdeauna o pasiune profundă pentru mine. Astfel, pregătirea pentru olimpiada de istorie a devenit o veritabilă plăcere pe care o practicam în timpul liber, chiar dacă acesta era aproape inexistent.

Acum sunt mândru că dedicarea și efortul pe care le-am depus în pregătirea pentru această olimpiadă, care a implicat numeroase nopți de studiu până târziu, au fost cu adevărat însemnate. Sunt sigur că, indiferent de cariera pe care o voi alege în viață, voi avea întotdeauna aceeași pasiune pentru istorie”, a mărturisit Vlad.

Prin rezultatele deosebite obținute atât la școală, cât și la Olimpiada de istorie, Vlad a reușit să contribuie din plin la prestigiul Școlii Gimnaziale „Avram Iancu”, iar dascălii și elevii acestei școli sunt foarte mândri de performanța acestuia. Felicitări și mult succes la etapa națională!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea