Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Performanță EXTRAORDINARĂ pentru un elev din Alba Iulia, la olimpiadele școlare. Dubla calificare, la faza națională: Locul I la istorie și la fizică!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanță EXTRAORDINARĂ pentru un elev din Alba Iulia, la olimpiadele școlare. Dubla calificare, la faza națională: Locul I la istorie și la fizică!

Elevul eminent Popa Vlad Petru, de la Școala Gimnazială „Mihai Eminesc” din Alba Iulia, din clasa a VIII-a C, a reușit două performanțe notabile. Locul I la fazele județenele ale olimipadelor de istorie și fizică.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Citește și: Vlad și Ecaterina, elevi la Școala Gimnazială “ Mihai Eminescu” din Alba Iulia, locul I la fazele județene ale Olimpiadelor de Fizică și Lingvistică și calificare la etapele naționale

Elevul din clasa a VIII din cadrul școlii gimnaziale „Mihai Eminescu” din Alba Iulia a reușit, recent, să se claseze pe primul loc la Olimpiada de Istorie, etapa județeană, fiind pregătit de către profesorul Boian Daniel. Este a doua performanță notabilă reușită de tânărul elev, deoarece acesta a reușit să obțină același loc și la Olimipada de Fizică, aceeași etapă menționată anterior.

Pe lângă aceste performanțe el a mai reușit si un loc 3, la Etapa Județeană de Olimpiadei de Geografie în data de 17 martie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea