Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Performanţa – CSO Cugir, duminică, ora 11.30, la Oarda de Jos *Vine derby-ul primăverii în fotbalul din Alba

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liga a IV-a, sau “fotbalul mic”, unicul eşalon competiţional rămas microbştilor din judeţ programează duminică derby-ul returului. La Oarda de Jos, în 24 martie, de la ora 11.30, se înfruntă primele două clasate, despărţite de 6 “lungimi”, neînvinsul lider CSO Cugir, ce a pierdut numai 4 puncte în acest sezon, şi Performanţa Alba Iulia, urcată pe poziţia secundă, după o serie extraordinară ce cuprinde 9 victorii consecutive, în fapt cele mai bune defensive a celei de-a patra scene. În cazul obţinerii tuturor punctelor, CSO, ce are 6 succese la rând, ar ucide practic campionatul!

*CSO Cugir neînfrântă de 17 luni!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Trupa de sub Drăgana calcă totul în picioare, este marea favorită la promovare, dominând categoric arealul. CSO a pierdut ultima dată, cu Sportul Sebeş acum aproape un an şi jumătate (0-1, în 15 octombrie 2011), adunând 31 de întâlniri fără eşec. “Se poate spune că este un derby de conjunctură, pentru că, dacă învingem, 95 la sută am lămurit ecuaţia campioanei. Clar că ne propunem să rămânem neînvinşi, dar obiectivul nostru este promovarea, ce nu se joacă în acest meci”, a spus antrenorul cugirenilor, Alexandru Kilin. “Am văzut Performanţa la Sântimbru şi m-a impresionat. Paul Ciucă are o echipă disciplinată, tehnică, ce ne poate pune probleme şi trebuie să fim atenţi”, a mai spus Kilin, ce nu are probleme de efectiv.

*”Ei n-au ce căuta în Liga a IV-a”, afirmă Ciucă

Paul Ciucă va avea un week-end încărcat şi agitat: prezenţă la Arad la etapa zonală a ONSS la handbal cu echipa din Daia, plus marele meci de la Oarda de Jos, pentru care este incert (dureri la genunchi). “Ei n-au ce căuta în Liga a IV-a, efectiv nu te poţi pune cu CSO la această oră, ca şi forţă financiară şi condiţii administrative. Fac cantonamente, au un lot de 27 de jucători, au transferat ce-i mai bun din judeţ, se antrenează zilnic”, a declarat antrenorul ighienilor Paul Ciucă. “Nu-i derby-ul stagiunii pentru că sunt 6 puncte distanţă. Personal vreau să batem orice echipă din serie, nu numai CSO Cugir, dar e nevoie de realism, nu te poţi pune cu ei. Au, de departe, cea mai bună echipă, iar să scoţi un punct e foarte dificil ce să vorbim să-i batem”, a încheiat Ciucă, ce nu poate miza pe G. Toma – suspendat, partida având o miză aparte pentru fraţii Ianc, Andrei şi Daniel, ce pot să se întâlnească, în calitate de adversari, pe teren.

*I-a învins pe Kilin şi CSO!

Paul Ciucă are amintiri plăcute după duelurile cu CSO Cugir, din Liga a V-a, când activa la Dalia Sport şi a învins, în 2009, cu 2-0 gruparea cugireană pregătită de… Alexandru Kilin şi a promovat. Sezonul trecut însă, au existat tensiuni, nervi, incidente şi acuzaţii dure la duelurile Dalia Sport Daia Română – CSO Cugir 2-2 şi în returul de sub Dragana, când amfitrionii s-au impus cu 2-1, Paul Ciucă marcând golul de onoare, din penalty.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Cugir cercetat pentru FURT: Ar fi sustras două biciclete din scara unui bloc

Bogdan Ilea

Publicat

în

Un bărbat din Cugir cercetat pentru FURT: Ar fi sustras două biciclete din scara unui bloc Polițiștii din Cugir au identificat un bărbat din oraș, de 30 de ani, ca fiind suspectul unei infracțiuni de furt calificat. Ar fi sustras două biciclete din scara unui bloc cu scopul de a le vinde. Citește și: FOTO: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea