Percheziții la Sebeș: Angajată a unei firme din municipiu, care ar fi delapidat 200.000 de lei, reținută. Este bănuită și de fals în înscrisuri

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economico – financiare au luat măsura reţinerii faţă de o angajată a unei societăţi comerciale din Sebeş, care ar fi delapidat peste 200.000 de lei. Va fi prezentată în faţa procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.  

La data de 24 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din IPJ Alba au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de o femeie de 36 de ani, din municipiul Sebeş, bănuită de comiterea infracțiunilor de delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Din cercetările efectuate, a rezultat că, în perioada 2016 – 2018, femeia, angajată ca şi contabilă la o societate comercială din Sebeş, ar fi întocmit documente financiare și de evidență contabilă false prin intermediul cărora ar fi sustras sume de bani din conturile societății, disimulând prin aceste operațiuni plăți către furnizori.

În acest fel, aceasta a fi creat, societății comerciale, un prejudiciu în valoare de   200.405 lei.

Pentru  documentarea activităţii infracționale a femeii, la data de 24 aprilie a.c., poliţiştii au efectuat două percheziţii la domiciliul său şi la un alt imobil ce îi aparține.

Faţă de aceasta a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 25 aprilie, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...