Ziarul Unirea
 

PERCHEZIŢII în Alba și Sibiu: 5 persoane bănuite de furt de combustibil și tăinuire duse la audieri

În această dimineaţă, poliţiştii din Blaj, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, efectuează 6 percheziţii la persoane bănuite de furt de combustibil din anexele unor locuinţe din Blaj.

La data de 11 ianuarie a.c., poliţiştii din Blaj, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale – I.G.P.R., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, efectuează 4 percheziţii în judeţul Alba şi două în judeţul Sibiu, la domiciliile a 5 persoane bănuite de furt şi tăinuire.

Din cercetări a rezultat faptul că, în noaptea de 11/12.12.2017, 3 persoane (două din Pănade, judeţul Alba şi una din municipiul Sibiu) ar fi sustras cantitatea de 500 de litri de motorină din gospodăriile şi utilajele agricole aparţinând unor cetăţeni din Blaj.

Ulterior, aceştia ar fi transportat combustibilul la locuinţele persoane de unde l-ar fi valorificat la diverse persoane.

Poliţiştii vor pune în executare 5 mandate de aducere, persoanele urmând a fi conduse la sediul Poliţiei Municipiului Blaj, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...