Rămâi conectat

Ştirea zilei

PERCHEZIȚII în ALBA, București și alte trei județe la locuințele unor persoane bănuite de trafic de substanțe și produse toxice

Ziarul Unirea

Publicat

în

La această oră, polițiștii Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, efectuează 14 percheziții domiciliare, în municipiul București și în 4 județe, la locuințele unor persoane bănuite de infracțiuni de trafic de substanțe și produse toxice.

La data  17 octombrie a.c., polițiștii Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția de urmărire penală și criminalistică, efectuează 14 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Cluj, Alba, Bihor și Maramureș, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de trafic de substanțe și produse toxice.

Din cercetări a reieșit că, în perioada martie – octombrie a.c., persoanele în cauză ar fi desfășurat activități ilegale de comercializare către publicul larg, prin intermediul internetului, precum și în alte moduri, de substanțe și amestecuri chimice cu proprietăți toxice și periculoase.

Produsele comercializate ar fi, în special, substanța chimică Nicotină (CAS nr. 54 – 11 – 5), în stare pură 99,9% (999,9mg/ml), dar și în concentrații ridicate (peste 100 mg/ml), precum și alte produse în amestec (lichide), care conțin diferite substanțe chimice, printre care nicotină, propilenglicol, glicerină vegetală și arome.

Persoanele vizate vor fi conduse la sediile Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea