Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

PERCHEZIȚII în Alba: 3 bărbații bănuiți de mai multe furturi, REȚINUȚI de polițiști. Ce prejudiciu au provocat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Alba Iulia au reținut 3 bărbați din municipiu care sunt bănuiți de săvârșirea a 5 fapte de furt și tentative de furt sesizate poliției, în ultima lună, de către reprezentanții unor societăți comerciale din municipiu. Au fost efectuate 3 percheziții, iar cei 3 bărbați au fost reținuți.

La data de 25 august 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au desfășurat activități procedurala pentru documentarea activații infracționale a 3 bărbați, de 24, 26 și 35 de ani, din Alba Iulia, care sunt bănuiți de săvârșirea, în perioada 23 iulie – 10 august 2020, a 5 fapte de furt și tentative de furt din societăți comerciale din Alba Iulia.

Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 23/24 iulie, cei 3 bărbați ar fi pătruns, prin efracție, în incinta unei societăți comerciale de unde ar fi sustras telefoane mobile, scule, aparate electrice și alte bunuri, în valoare de 23.000 de lei. În noaptea de 25/26 iulie ar fi pătruns, tot prin efracție, în casieria unei societăți comerciale de unde ar fi sustras 242 de lei și ar fi încercat să sustragă o cutie de valori la care au renunțat în momentul în care au fost surprinși de către agentul de pază.

În noaptea de 02/03 august ar fi încercat să sustragă un seif montat în interiorul unei alte societăți comerciale, iar 7 zile mai târziu ar fi sustras 6.000 de lei dintr-un magazin alimentar.

În noaptea de 11/12 august 2020 ar fi pătruns, prin efracție, într-un cabinet veterinar însă nu au găsit nicio sumă de bani.

La domiciliile celor 3 bănuiți au fost efectuate percheziții, ocazie cu care au fost identificate o parte din bunurile sustrase în noaptea de 23/24 iulie, obiecte folosite la săvârșirea infracțiunilor precum și alte bunuri în legătură cu care există suspiciunea că provin din fapte de natură penală.

Față de cei 3 bărbați a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 26 august, să fie prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință Este doliu în familia primarului de la Alba Iulia. Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață vineri, 26 aprilie, după o grea suferință. Citește și: Mesaje de condoleanțe Mama primarului Gabriel Pleșa, Maria Pleșa, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea